Bekijk onze tevreden klanten

Wat onze klanten zeggen

Brecht Allaerts

review

We zaten met een daklekkage op ons plat dak en Dakwerken Benny heeft roofing gebrand en ons snel geholpen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service!

Lotte Schoonjans

review

Het was aangenaam samenwerken! Top kwaliteit en alles volgens afspraak!

Dieter Van Tongermaat

review

We hebben afgelopen jaar 2 keer een beroep gedaan Dakwerken Benny. 1 keer voor een dringende herstelling en 1 keer voor het plaatsen van crepi op onze achterbouw. Telkens zeer professioneel en snel gewerkt.

Kristof Hellemans

review

We hebben zowel ons dak als onze gevel laten vernieuwen. Ik ben vooral te spreken over de vlotte communicatie met Benny. Bijsturen en feedback krijgen was nooit een probleem.

Cindy Goens

review

Na de hevige regenval zaten we met vervelende dakschade. Op 3 dagen tijd hebben ze 2 van onze daken gerepareerd en zitten we weer lekker droog!

Marcel Swings

review

Alles is correct verlopen zoals afgesproken. Van bij de offerte tot de oplevering; geen onaangename verassingen gehad.

Peggy Moerhout

review

Onze gevelrenovatie werd zeer zorgvuldig aangepast. Alles werd proper verwijderd, geïsoleerd en vervolgens kwamen er nieuwe sidings tegen de gevel. Zeer tevreden over de afwerking!

Mehmet Gürbus

review

Heel erg bedankt Benny! Dankzij de plaatsing van een nieuw dakraam heeft onze zoon nu echt een volwaardige kamer.

Tania Eeckhout

review

We hadden een oudere woning gekocht die dringend geïsoleerd moest worden. Behalve ons dak hebben ze ook ons plafond en muren geïsoleerd. Deze werken zijn volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Niets op aan te merken. En dat terwijl ze toch echt wel de beste prijs hadden van al de dakwerkers die we hebben vergeleken.

Contacteer ons

Wil je graag weten hoe wij jou kunnen helpen? Contacteer ons op het nummer
03 825 72 24 of stuur een mail naar info@dakwerkenbenny.be.